BEVRIJDEN IS LEREN LOSLATEN!


sinds 3-11-2020 16:04:11

Grote foto bevrijden is leren loslaten paranormaal spirituele opleidingen Grote foto bevrijden is leren loslaten paranormaal spirituele opleidingen Grote foto bevrijden is leren loslaten paranormaal spirituele opleidingen Grote foto bevrijden is leren loslaten paranormaal spirituele opleidingen
Locatie : Haaglanden  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

BEVRIJDEN IS LEREN LOSLATEN! MAAR WAAR BEGIN JE EIGENLIJK?
Steeds vaker zie ik dat mensen worstelen met de snelheid van ontwikkelingen die op hen af komen in geestelijk en maatschappelijk opzicht. De wereld verandert op dit moment razendsnel. Wat gisteren nog vanzelfsprekend leek, is vandaag achterhaald. Achteroverleunen en wachten tot alles weer als vanouds gaat, kan niet meer.
Genoeg mensen zijn dit afgelopen jaar in de problemen gekomen of zijn zelfs niet meer onder ons. Om nu te kunnen blijven overleven, moet je zeker als mens jezelf bevrijden. Loskomen van oude waarden/gewoonten en opnieuw de verbinding aangaan met jezelf, je gezin, je collega's en je vrienden. Daar is visie en lef voor nodig. Ik help je graag op weg en biedt verschillende cursussen om schoon schip te maken.
BEVRIJD! Help ik je los te komen van oude waarden en nieuwe verbindingen te vinden. Je krijgt de unieke gelegenheid om gevraagd en ongevraagd vanuit een ander perspectief naar jouw situatie of leven te kijken en oplossingen te ontvangen voor je zoektocht naar nieuwe uitdagingen in je huidige leven. Wil je ook de ketenen losgooien?
Schrijf je dan nu in voor een cursus.
1. Cursus spirituele psychologie. - 2. Intuïtieve zelfontwikkelingsgroep. - 3. Cursus magnetiseren - 4. Nieuw in Alkmaar.

Hoe minder ballast we in ons leven hebben, hoe meer rust, ruimte en relativering dat brengt. Nu het Coronabeest steeds meer onder controle komt en het nieuwe jaar voor de deur staat, is het een mooi moment om vanaf januari aan de slag te gaan en voor bevrijding en transformatie van jezelf te kiezen. Zo kun je fris het nieuwe jaar 2021 in. Onverwerkte emoties, negatieve gedachten of de onzekerheid en misschien wel angst hebben een grote impact op het levensgeluk. Mijn cursussen helpen jou om hiermee om te gaan en meer uit het leven te halen!

Onze cursusruimte biedt ruim de mogelijkheid voor 1,5 meter afstand!

Kenmerken: Kopen in Haaglanden


Stuur bericht
Advertentienummer: 24423531 Meld aan Aanbodpagina