Even heel eerlijk…......


sinds 9-10-2020 17:21:28

Grote foto even heel eerlijk ...... paranormaal mediums
Locatie : Haaglanden  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Als ik terug kijk, ben ik lang in mijn leven bezig geweest om aan een fictief ideaal plaatje van mezelf te voldoen. Ik was een kameleon geworden. Het ging zover dat ik mijn kleding keuze daar ook op baseerde. Ging ik bijvoorbeeld naar mijn moeder dan droeg ik een colbert want dat vond ze zo mooi. Zo bedacht ik altijd waar ik naartoe ging en paste me daarop aan. Ook met mijn gedrag paste ik me aan, stoer zijn waar de omgeving stoer was, schuine humor waar dat de gewoonte was, mijn taalgebruik veranderde mee en op het laatst wist ik niet meer wie Martin was. Ik heb het veel te lang volgehouden, ben veel te sterk geweest en uiteindelijk was de emmer een keer te vol, toen diende een moeizame periode zich aan. Dat was voor mij het begin van een zware maar zo leerzame periode.
Er is altijd iemand die je met een bepaalde opmerking aan het denken zet, daar houd ik van want ze nodigen je uit om te reflecteren. Zo was ik een keer in gesprek met iemand bij wie ik een sessie deed, ik zou naar een spirituele bijeenkomst gaan en zei: zal ik in pak of casual gekleed gaan? Hij zei: ‘ga als jezelf’. Bam! Toen pas besefte ik waar ik mee bezig was. Zo zijn er meer sleutelfiguren op mijn weg gekomen, zoals inmiddels voor mij mijn oudere collega's. Langzaam aan kon ik echt veranderen met hun steun en adviezen steeds meer transformeren. Jij hebt vast ook van die sleutelfiguren in je leven! Die net op het juiste moment de juiste snaar raken zodat jij er verder mee kunt.
Martin Reul
Op 14 oktober verzorg ik, een avond met helderziende waarnemingen aan de hand van nummers die uitgedeeld worden bij binnenkomst.
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM, wij kunnen onze zaal toegankelijk maken voor maximaal 30 bezoekers per avond en houden hierbij 1,5 meter afstand van elkaar. Om deze avonden bij te wonen dient u te reserveren, uitsluitend per e-mail: mfr@martinreul.nl
Als je koorts en of griepverschijnselen hebt dan blijf je vanzelfsprekend thuis.
De zaal is geopend vanaf 19.15 uur.
De avonden beginnen om 20.00 uur precies.
De entree bedraagt € 5,00 per bezoeker per avond.

Kenmerken: Kopen in Haaglanden


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24351957 Meld aan Aanbodpagina