Groeien betekent voor ieder mens weer iets anders.


sinds 15-11-2018 23:29:36

Grote foto groeien betekent voor ieder mens weer iets anders. paranormaal spirituele opleidingen
Locatie : Haaglanden  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Groeien betekent voor ieder mens weer iets anders.
Maar één aspect gaat voor iedereen op: groei is vooruitgang.
De intuïtieve ontwikkeling van nu maakt het voor jou als mens nog makkelijker om te groeien.
Maar hoe pak je dit aan?
En wat is er mogelijk voor jouw toekomst?
Soms ontmoeten we mensen die suggereren dat je onbereikbaar voor ze bent, naïef en te optimistisch. Wanneer je juist veel inzicht hebt over hoe de wereld echt in elkaar steekt moet je blijkbaar toch mee met de massa. Soms wordt er door mensen om je heen zelfs gesuggereerd dat je onhandelbaar zou zijn. Je zou je dan af kunnen vragen of je ook niet een uitdaging zou kunnen zijn voor deze mensen.
Of zou het kunnen dat jij anderen ziet zoals jij denkt dat zij zijn. En anderen jou zien zoals zij denken dat jij bent. Iedereen zou dan maar een verzinsel zijn van degene die hij ontmoet? Maar tijdens mijn dialogen hierover kom ik dan tot de conclusie dat optimisme en naïviteit als twee druppels water op elkaar lijken. Volgens mij zijn we dus allemaal naïef; het zou dus beter zijn als we ophouden om elkaar hier verwijten over te maken.
Dan blijft dus van kracht dat groei vooruitgang brengt, dat intuïtieve ontwikkeling in ruimere zin is geworteld in de onuitwisbare wens van ons mens zijn zich te verbinden met vooruitgang, geestelijke ontwikkeling die de wens met zich meebrengt om zich te verbinden met iets bovennatuurlijks.
In januari starten er twee nieuwe cursussen en een opleiding die jou verder kunnen helpen in je groei en zelfontwikkeling.
1.Een cursus magnetiseren:

2.Een cursus intuïtieve zelfontwikkeling:
3.Praktijkgerichte opleiding mediumschap, energetisch therapeut en coach

Kenmerken: Kopen in Haaglanden


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21089988 Meld aan Aanbodpagina