Paranormale Consultancy


sinds 28-10-2020 15:07:11

prijs: Op aanvraag
Locatie : Nederland  (Noord-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Omdat ik de laatste ben, van een heel gezin, die nog leeft, heb ik mijn paranormale consultancy als naam gegeven, Laatste Dodo Consultancy. Voor Toekomstvoorspellingen en Readings. Dat vind ik wel een heel toepasselijke naam. En dan te bedenken, dat ik pas 57 jaar ben. Wel vreemd om opeens overal alleen voor te staan. Als man van 57 draai je dan voor alles ook alleen op. Voordeel is wel, dat ik zelf elke dag mag uitmaken, wat ik wil eten. Koken is wel één van mijn hobbies. Algoritme en paranormale visie, is mijn andere hobby. Dat is zo'n gave die zich , naarmate je ouder wordt, steeds meer gaat ontwikkelen. Althans, bij mij gaat dat zo.
Aura's lezen, channeling, toekomstvoorspellingen, readings, gedachten lezen, foto's lezen, helderhorend en heldervoelend: Dat zijn van die gave's waar ik allemaal over beschik. Daar wil ik als paranormaal consultant, in de toekomst wel wat mee gaan doen. Gewoon doen waar je goed in bent, is één van de beste adviezen, die ik ooit kreeg.
Ik heb onder mijn pseudoniem al een heel boekwerk op internet staan. Het boek van Ome Bertus. 1001 memoires uit het dagboek van een supertrucker. Daarin kunt u o.a. lezen dat ik al de halve wereld rond geweest ben.
De laatste paar jaar, tot mijn pensioen hoop ik vol te kunnen maken, als paranormaal consultant. Ik ben zo'n iemand die een bijna dood ervaring meegemaakt heeft. Dat is iets heel bijzonders, waar maatschappelijke instanties nog maar heel weinign over weten.
Het is niet wetenschappelijk aan te tonen, is zo'n reactie, die je vaak van instanties krijgt.

..
Kenmerken: Kopen in Nederland


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24411529 Meld aan Aanbodpagina