Paranormaal Advies / bucketlist


sinds 4-2-2022 15:48:29


prijs: n.o.t.k.
Locatie : Havelte  (Drenthe)

Kenmerken

Beschrijving

Ik ben de laatste van een heel gezin, die nog leeft. Tussen nu en een jaar ga ik proberen een paranormale consultancy op te zetten. Op dit moment ben ik heel erg aan het nadenken, hoe ik dat ga doen. Een naam daarvoor heb ik al: Laatste Dodo Consultancy. Voor Toekomstvoorspellingen en Readings. Dat vind ik wel een heel toepasselijke naam. Algoritme en paranormale visie, is mijn andere hobby. Dat is zo'n gave die zich , naarmate je ouder wordt, steeds meer gaat ontwikkelen. Althans, bij mij gaat dat zo.
Aura's lezen, channeling, toekomstvoorspellingen, readings, gedachten lezen, foto's lezen, helderhorend en heldervoelend: Dat zijn van die gave's waar ik allemaal over beschik. Daar kan ik als paranormaal consultant, wel wat mee gaan doen. Gewoon doen waar je goed in bent, is één van de beste adviezen, die ik ooit kreeg..
Ik ben zo'n iemand die een bijna dood ervaring meegemaakt heeft. Ik ben klinisch dood geweest. Dat is iets heel bijzonders, waar maatschappelijke instanties nog maar heel weinig over weten.
Het is niet wetenschappelijk aan te tonen, is zo'n reactie, die je vaak van instanties krijgt.
Op hele jonge leeftijd, kwam ik vaak in ziekenhuizen. Daar zag ik mensen van tachtig, op hun sterfbed. Als een verpleegster dan vroeg: Heeft u nog bijzondere wensen, of zijn er dingen die u nog graag had willen doen, dan hadden sommige mensen, op hun sterfbed, een hele waslijst. Daar ben ik toen zo van geschrokken, dat ik meteen ben begonnen met een bucketlist. Die ben ik nog steeds aan het afwerken.. Er staan nog wel een paar dingen op ja. In de tussen tijd, ben ik dus ook nog bezig, na te denken, over het opzetten van een paranormaal adviesbureau. Zodat ik met de verdiensten van mijn - nog op te zetten paranormaal adviesbureau - mijn bucketlist kan afmaken.
Kenmerken: Kopen in Havelte


Stuur bericht
Advertentienummer: 27989475 Meld aan Aanbodpagina