Reiki behandeling op afstand


sinds 11-3-2024 21:11:56

Grote foto reiki behandeling op afstand paranormaal reiki Grote foto reiki behandeling op afstand paranormaal reiki
prijs: € 20
Locatie : Bergen op zoom  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Beschrijving

Mijn naam is Wesley en ik bied hierbij healing sessies aan voor op afstand. Ik ben gecetifeceerd voor eerste en tweede graad reiki. Dat houd in dat ik op afstand healing kan geven zonder dat er fysiek contact aanwezig hoeft te zijn. Gewoon lekker op het moment dat je in je eigen ruimte bent en lekker kunt ontspannen. Ik behandel zowel mensen als dieren op afstand. Vooral bij dieren werkt een afstandsbehandeling goed omdat ze in hun eigen omgeving behandelt kunnen worden waardoor ze ontspannen kunnen genieten zonder stress.
Wat houd reiki in: Reiki is een oude healing methode die op verschillende niveaus werkt, fysiek, mentaal en spiritueel. Het zelf genezend vermogen wordt geactiveerd en ondersteund, waarbij hele verassende resultaten kunnen worden geboekt. Denk maar eens aan klachten o.a stress, burn-out, blessures. Tijdens de behandeling kan je in slaap vallen, heel ontspannen voelen of bepaalde dingen voelen zowel fysiek als emotioneel. Vaak werkt de energie na de behandeling nog door. Uiteraard is het geen vervanging voor een arts, dus raadpleeg ook altijd een arts bij klachten.
Een sessie bij mij kost € 20 en duurt gemiddeld een half uur. De rede dat ik de kosten rond deze prijs hou is omdat ik nog maar beginner ben. Wil je een sessie ervaren stuur dan een berichtje of mail me naar wesleyvankooten@hotmail.com, met je voor en achternaam en een foto van jezelf
of je huisdier. Laat in het berichtje ook even weten waar je healing voor wilt zodat ik me tijdens de sessie daarop kan richten. Ik hoor graag van je.
Kenmerken: Kopen in Bergen op zoom


Stuur bericht
Advertentienummer: 116069884 Meld aan Aanbodpagina