Terug in je eigen kracht!


sinds 23-7-2022 15:09:29


Locatie : Maassluis  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Het is mijn missie om mensen in hun eigen kracht te zetten.
Mijn naam is Eefje en ik ben werkzaam als spiritueel coach. Mijn hele leven ben ik al hoog sensitief en intuïtief. Ik heb veel moeten leren voordat ik begreep dat dit mijn kracht was in plaats van mijn zwakte. Inmiddels gebruik ik deze intuïtie, i.c.m. andere gaves om ook andere mensen te helpen. Ik geloof dat niets per toeval gebeurt en dat we hier op aarde allemaal een belangrijke rol spelen.
Het is mijn missie om mensen in hun eigen kracht te zetten, zodat ze hun authentieke zelf durven te zijn en vanuit hun hart gaan leven. Zo creeren we uiteindelijk een mooiere wereld.
Ik zorg voor een vertrouwde sfeer waarin jij je prettig voelt en voel vaak al gauw aan wat jij nodig hebt. Mijn intuïtie staat altijd aan, of het nu over je relatie gaat of over je multidimensionale zelf. Ik werk in verschillende dimensies. Dit betekent dat je bij mij in principe met alles wat jou bezighoudt terecht kan; voor aardse zaken, zoals bijvoorbeeld problemen op je werk. Ik geef je inzichten en tools waar je iets mee kan.

Kenmerken: Kopen in Maassluis


Stuur bericht
Advertentienummer: 29295432 Meld aan Aanbodpagina