WEG MET DAT OUDE ROMMELIGE LEVEN!


sinds 4-10-2020 14:14:06

  • Grote foto weg met dat oude rommelige leven paranormaal mediums
  • Grote foto weg met dat oude rommelige leven paranormaal mediums
  • Grote foto weg met dat oude rommelige leven paranormaal mediums
Grote foto weg met dat oude rommelige leven paranormaal mediums Grote foto weg met dat oude rommelige leven paranormaal mediums Grote foto weg met dat oude rommelige leven paranormaal mediums
Locatie : Haaglanden  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Iedereen heeft het tegenwoordig te druk en nergens meer tijd voor. Je moet het allemaal wat luchtiger nemen en het jezelf wat gemakkelijker maken. Een daarvan is een oud stukje leven afsluiten. We vragen om verandering. We krijgen de gelegenheid om te veranderen. We nemen de kans waar. We beginnen ons anders te voelen. Dan vertelt het denklichaam ons dat dit vreemde gevoel ‘verkeerd’ is. Vervolgens interpreteren we dit vreemde gevoel, dat in feite opduikt van ons emotionele kenmerk, als een ‘onderbuikgevoel’ of een ‘waarschuwingssignaal’ dat aangeeft dat we de verkeerde kant op gaan. Door naar deze verhalen te luisteren, keren we datgene wat onze ervaringen aan het veranderen is, de rug toe en gaan we weer terug naar wat bekend en veilig is. Er wordt niets bereikt. We voelen ons nog gefrustreerder dan voorheen. Het denklichaam wordt nog sterker, en wij raken ontmoedigd…
Kom woensdagavond 7 oktober naar onze openbare avond. En maak nieuwe start waarin je een nieuw stukje leven start, een andere manier van denken, bewuste keuzes maken, een leeg hoofd met innerlijke rust. Dus, weg met dat verleden. Lach je opgeruimde leven en je lege hoofd tegemoet en ga de strijd aan met jezelf en simplify your live! Start het najaar fris en opgeruimd.
Maria Plop verzorgt een avond met roet lezen, u mag als u aan de beurt bent naar voren komen. En mag dan met een wit papier boven een kaars bewegen. Er komt dan roet op het papier en aan de hand van die tekening zal Maria haar boodschap geven.
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM, wij kunnen onze zaal toegankelijk maken voor maximaal 30 bezoekers per avond en houden hierbij 1,5 meter afstand van elkaar.
Om deze avonden bij te wonen dient u te reserveren, uitsluitend per e-mail: mfr@martinreul.nl
Als je koorts en of griepverschijnselen hebt dan blijf je vanzelfsprekend thuis.
De zaal is geopend vanaf 19.15 uur.
De avonden beginnen om 20.00 uur precies.
De entree bedraagt € 5,00 per bezoeker per avond.

Kenmerken: Kopen in Haaglanden


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24315549 Meld aan Aanbodpagina