Email: Martin Reul - mfr@martinreul.nl


sinds 24-5-2020 14:13:11

Grote foto email martin reul mfr martinreul.nl paranormaal mediums
Locatie : Haaglanden  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Vanaf 2 juni zouden we een wat "normaler" leven moeten vinden en geleidelijk sociale en vrije wezens worden ... nou, we hopen het!

Bij Ken U Zelven bereiden we ons daarom langzaam maar zeker voor om terug te schakelen naar een meer "normale" stichtingsmodus, maar wees gerust, we zullen je blijven ondersteunen in deze rijke maar complexe periode van geestelijke ontwikkeling in onze wereld.

Ook wij mogen weer met kleine groepen aan de slag op gepaste afstand, vanaf 3 juni is het ons voornemen onze openbare bijeenkomsten weer op te starten. Als je prijs stelt op eventuele persoonlijke beschermingsmiddelen dan dien je hiervoor zelf te zorgen, wij hebben gezorgd dat er desinfecterende handgel tijdens onze openbare bijeenkomsten klaarstaat om wanneer je dit nodig acht je handen te reinigen.

Op Woensdag 03 juni ontvangen wij:
Monique van Haastrecht verzorgt een avond met handlijnkunde, u mag als u aan de beurt bent naar voren komen om uw hand te laten lezen voor een boodschap.
Hoe gaat zich dit concreet vertalen:
We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM, wij kunnen onze zaal toegankelijk maken voor maximaal 30 bezoekers per avond en houden hierbij 1,5 meter afstand van elkaar.

Om deze avond bij te wonen dient u te reserveren, uitsluitend per e-mail:
mfr@martinreul.nl
Vol = vol.

Kenmerken: Kopen in Haaglanden


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23951846 Meld aan Aanbodpagina